Welcome, Guest! Sign Up RSS
iLikeIT
Friday, 21/Sep/2018
Main » Ştiri şi articole » Internet

Google ne arată la ce sunt buni ochelarii Google Glass

Google ne arată prin intermediul lui Timothy Jordan, unul dintre dezvoltatorii aflaţi în spatele proiectului Google Glass, la ce sunt buni şi care este rolul ochelarilor inteligenţi în viaţa de zi cu zi a celui care îi poartă.

Google ne arată la ce sunt buni ochelarii Google Glass

Potrivit acestuia, ochelarii Google Glass sunt gândiţi ca o modalitate prin care oamenii se pot distanţa de tehnologie, integrând-o în viaţa de zi cu zi într-un mod cât se poate de natural, fără butoane şi accesorii care să ne ţină mâinile ocupate. Project Glass se referă la relaţia oamenilor cu tehnologia, folosită astfel încât să ne poată ajuta atunci când avem nevoie, dar rămânând perfect transparentă în restul timpului. Ochelarii Google Glass se doresc a fi un accesoriu care să ofere acces imediat la tehnologie, dar într-un mod care să nu ne abată de la activităţile pe care le desfăşurăm.

În prezentarea cu o durată de peste o oră Timothy Jordan ne arată cum putem realiza clipuri video şi poze cu ochelarii Google Glass, lua parte la sesiuni de chat, căuta informaţii pe internet şi primi indicaţii pentru orientarea în oraşe. Alături de funcţiile deja existente, API-ul Mirror poate fi folosit pentru dezvoltarea de aplicaţii suplimentare, care în timp vor adăuga noi funcţii ochelarilor.

Aparent, scopul prezentării a fost cel de a arăta audienţei că odată ce ochelarii Google Glass sunt purtaţi pe faţa utilizatorului, aceştia devin o extensie a propriei persoane, complementând fiecare mişcare, gând sau activitate într-un mod care nu poate fi reprodus la fel de uşor cu un smartphone.

Potrivit aceluiaşi Timothy Jordan, ochelarii Google Glass sunt încă într-un stadiu timpuriu de dezvoltare, departe de finalizare, fapt ce contrazice unele zvonuri ce anunţau disponibilitatea pe piaţă a ochelarilor Google Glass în decursul acestui an.


Categoria: Internet | Sursa: www.go4it.ro | (05/Apr/2013)
Views: 387 | Tags: Google | Rating: 0.0/0

Articole Asemanatoare

Facebook Messenger c...
Facebook Messenger c...
Vrei să-i trimiţi un...
Vrei să-i trimiţi un...
Firefox 18 aduce per...
Firefox 18 aduce per...
Dead Space 3 – două ...
Dead Space 3 – două ...
Google Chrome ajunge...
Google Chrome ajunge...
Discurile audio tipă...
Discurile audio tipă...
Google ne arată la c...
Google ne arată la c...
Call of Duty: Black ...
Call of Duty: Black ...


samsung aparat foto 3d tablete Android archos Android motorola HTC nvidia Windows Phone Microsoft Sony HUAWEI simcity Electronic Arts crysis 3 EA Lenovo Windows 8 facebook jocuri tari Dead Space 3 Devil May Cry BlackBerry smartphone ROCCAT ASUS Apple telefoane Android Google

jocuri Stiri IT