Welcome, Guest! Sign Up RSS
iLikeIT
Thursday, 19/Jul/2018
Main » Ştiri şi articole » Internet

Mai mari si mai bune decat Facebook. 4 retele de socializare de care nu ai auzit

Facebook pare o retea planetara, la care are cont fiecare pamantean. In realitate, insa, site-ul lui Mark Zuckerberg are concurenta puternica.

Cu aproximativ un miliard de membri activi, Facebook domina harta retelelor sociale. Site-ul creat de Mark Zuckerberg este numarul 1 in 127 de tari din cele 137 monitorizate.

Cu toate acestea, si competitorii Facebook au impreuna un miliard de membri, iar in unele tari reusesc sa depaseasca lejer reteaua de socializare fondata de Mark Zuckerberg. Doar ca n-ai auzit de ei, scrie nbcnews. In respectivele tari, aceste retele detin suprematia, cu alte cuvinte sunt mai mari si mai bune decat Facebook

Qzone

Aceasta retea sociala are ~522 milioane de utilizatori si domina China si Coreea de Sud. Este un fel de mix intre Facebook si Myspace. Utilizatorii sunt incurajati sa tina jurnale si bloguri, sa posteze fotografii si sa asculte muzica. Reteaua Qzone atrage in special persoanele intre 18 si 24 de ani. Ea este detinuta de portalul Internet Tencent, din Shenzhen, care are si varianta chinezeasca a lui Yahoo! Messenger, serviciul QQ.

Facebook, Google, YouTube si Twitter sunt printre cele 2.600 de site-uri blocate in China.


Categoria: Internet | Sursa: | (07/Jan/2013)
Views: 159 | Tags: facebook | Rating: 0.0/0

Articole Asemanatoare

Cum câştigă Apple de...
Cum câştigă Apple de...
Staţia Spaţială Gonf...
Staţia Spaţială Gonf...
GRID, soluţia de clo...
GRID, soluţia de clo...
Tastatura touch cu b...
Tastatura touch cu b...
Firefox 18 aduce per...
Firefox 18 aduce per...
Crysis 3 – cele şapt...
Crysis 3 – cele şapt...
SimCity primeşte un ...
SimCity primeşte un ...
Top 15 cele mai tari...
Top 15 cele mai tari...


samsung aparat foto 3d tablete Android archos Android motorola HTC nvidia Windows Phone Microsoft Sony HUAWEI simcity Electronic Arts crysis 3 EA Lenovo Windows 8 facebook jocuri tari Dead Space 3 Devil May Cry BlackBerry smartphone ROCCAT ASUS Apple telefoane Android Google

jocuri Stiri IT