Welcome, Guest! Sign Up RSS
iLikeIT
Friday, 17/Aug/2018
Main » Ştiri şi articole » Internet

Noul design Facebook Timeline este gata de lansare

Surprins în acţiune încă de luna trecută, noul design Facebook Timeline este pregătit de lansare pentru utilizatorii Facebook din lumea întreagă, într-o versiune cu şi mai multe îmbunătăţiri.

Noul Facebook Timeline este gata de lansareNoul Facebook Timeline este gata de lansare

Interfaţa Facebook Timeline se pregăteşte de schimbări importante, cum ar fi introducerea unui nou rând cu opţiuni în partea de sus a paginii şi sub poza de profil, dar şi un mod de afişare diferit pentru postări ce concentrează informaţiile într-o singură coloană.

Conţinutul afişat în partea de sus a Timeline-ului poate fi modificat după bunul plac apelând o funcţie numită Collections manager, ce ne permite să înlăturăm elementele de care nu avem nevoie. Suplimentar, casetele de conţinut afişate în coloana din dreapta pot fi rearanjate după bunul plac. Astfel, ordinea în care sunt prezentate casetele Photos, Maps, Likes şi altele, poate fi schimbată în funcţie de cât de mult avem nevoie de ele. Suplimentar, avem posibilitatea să eliminăm complet din interfaţă casetele cu informaţii de care nu avem nevoie.

Facebook Collections Manager
Facebook Collections Manager

Ordinea afişării casetelor cu informaţii în Timeline poate fi ajustată din opţiunea Collections Manager, trăgând elementele din listă cu ajutorul cursorului.

Noul design Facebook Timeline şi-a făcut deja apariţia pentru utilizatorii din Noua Zeelandă, prima ţară care a trecut în ziua de miercuri conform calendarului. Deocamdată reacţiile primite din partea utilizatorilor sunt contradictorii, unii dintre aceştia lăudând modificările făcute în timp ce alţii acuză administratorii Facebook că au făcut schimbări ce nu erau neapărat necesare.


Categoria: Internet | Sursa: www.go4it.ro | (09/Jan/2013)
Views: 269 | Tags: facebook | Rating: 0.0/0

Articole Asemanatoare

Cyberpunk 2077 - un ...
Cyberpunk 2077 - un ...
Top 15 cele mai tari...
Top 15 cele mai tari...
Top 15 - cele mai aş...
Top 15 - cele mai aş...
Noul design Facebook...
Noul design Facebook...
Firefox 18 aduce per...
Firefox 18 aduce per...
Cum câştigă Apple de...
Cum câştigă Apple de...
Dead Space 3 – două ...
Dead Space 3 – două ...
Microsoft IllumiRoom...
Microsoft IllumiRoom...


samsung aparat foto 3d tablete Android archos Android motorola HTC nvidia Windows Phone Microsoft Sony HUAWEI simcity Electronic Arts crysis 3 EA Lenovo Windows 8 facebook jocuri tari Dead Space 3 Devil May Cry BlackBerry smartphone ROCCAT ASUS Apple telefoane Android Google

jocuri Stiri IT