Welcome, Guest! Sign Up RSS
iLikeIT
Friday, 17/Aug/2018
Main » Ştiri şi articole » Software

Flipboard ajunge pe tabletele Android

Apărută pe tableta iPad acum exact doi ani, aplicaţia Flipboard este probabil unul dintre cele mai impresionante argumente software pentru cei care susţin că tabletele deja au schimbat modul în care consumăm conţinutul digital. Un agregat pentru ştirile servite în format RSS, dar faţă de care clienţii standard RSS par aplicaţii MS-DOS, dar şi pentru conţinutul servit prin reţelele sociale, Flipboard a fost multa vreme una dintre mândriile utilizatorilor de tablete Apple.

Compania a lansat ulterior o versiune pentru iPhone şi, după o scurtă exclusivitate pentru Samsung Galaxy S III, aceasta a ajuns în luna iunie a acestui an în Google Play Store şi, astfel,  pe toate telefoanele Android.

Tabletele Android au avut însă de aşteptat până astăzi pentru a primi paginarea excelentă a conţinutului şi modul natural de răsfoire a acestuia. Cea mai bună emulare digitală a unei reviste tipărite este disponibilă începând de astăzi pe toate tabletele Android, producătorul colaborând tot cu Samsung pentru optimizarea acestei aplicaţii pentru ecranele de 7” sau 10”. Mai mult, în cazul ecranelor de 7”, aplicaţia permite şi comutarea între paginarea similară folosită pe telefoanele Android, mai bună pentru tabletele de 7” folosite în modul portrait, sau o paginare completă pentru tabletele de 10”.

 


Categoria: Software | Sursa: www.go4it.ro | (08/Jan/2013)
Views: 215 | Tags: Android | Rating: 0.0/0

Articole Asemanatoare

Staţia Spaţială Gonf...
Staţia Spaţială Gonf...
Cea mai tare jucarie...
Cea mai tare jucarie...
SimCity primeşte un ...
SimCity primeşte un ...
DmC Devil May Cry – ...
DmC Devil May Cry – ...
Review Baldur’s Gate...
Review Baldur’s Gate...
Call of Duty: Black ...
Call of Duty: Black ...
Vrei să-i trimiţi un...
Vrei să-i trimiţi un...
Google ne arată la c...
Google ne arată la c...


samsung aparat foto 3d tablete Android archos Android motorola HTC nvidia Windows Phone Microsoft Sony HUAWEI simcity Electronic Arts crysis 3 EA Lenovo Windows 8 facebook jocuri tari Dead Space 3 Devil May Cry BlackBerry smartphone ROCCAT ASUS Apple telefoane Android Google

jocuri Stiri IT