Welcome, Guest! Sign Up RSS
iLikeIT
Thursday, 19/Jul/2018
Main » Ştiri şi articole » Periferice

Stick-ul USB 3.0 cu capacitate de 1 TB, la CES 2013
Se pare că acesta nu este primul stick USB cu capacitate de 1 TB. Este însă primul care dispune de conexiune USB 3.0. Un stick cu o astfel de capacitate, compatibil cu standardul 2.0, este aproape inutil. De ce? Pentru că limita de 30 MB/s pentru transfer este foarte mică relativ la capacitatea stic-ului. Comparaţia lui Kingston HyperX Predator cu un SSD este firească. Din fericire, vitezele de transfer prin USB 3.0 tind spre performanţele unui SSD mai modest. Producătorul vorbeşte de 240 MB/s la citire şi 160 MB/s la scriere.

Kingston HyperX Predator cu capacitate de 1 TB

Kingston HyperX Predator de 1 TB este, în mod natural, un stick USB mare. Probabil că în interior se găsesc cel puţin două plăcuţe cu cipuri de memorie. Oricât de mult a avansat tehnologia, nu poţi înghesui 1 TB într-un stick USB puţin mai mare decât mufa de conectare. Preţul modelului de 1 TB nu a fost anunţat, dar el va fi disponibil pe piaţă în primul trimestru al acestui an. Producătorul ne dă însă un punct de reper. Versiunea cu capacitate de 512 GB va costa 1.750 $.

Categoria: Periferice | Sursa: www.go4it.ro | (09/Jan/2013)
Views: 191 | Tags: Kingston, Stick USB, HyperX | Rating: 0.0/0

Articole Asemanatoare

Logitech G710+, o ta...
Logitech G710+, o ta...
Aptina promite telef...
Aptina promite telef...
Facebook Home - Face...
Facebook Home - Face...
ROCCAT Ryos - tastat...
ROCCAT Ryos - tastat...
iPhone 5, un eşec pe...
iPhone 5, un eşec pe...
H.265/HEVC va fi def...
H.265/HEVC va fi def...
Seagate lansează cel...
Seagate lansează cel...
Exynos 5 Octa, Samsu...
Exynos 5 Octa, Samsu...


samsung aparat foto 3d tablete Android archos Android motorola HTC nvidia Windows Phone Microsoft Sony HUAWEI simcity Electronic Arts crysis 3 EA Lenovo Windows 8 facebook jocuri tari Dead Space 3 Devil May Cry BlackBerry smartphone ROCCAT ASUS Apple telefoane Android Google

jocuri Stiri IT