Welcome, Guest! Sign Up RSS
iLikeIT
Tuesday, 16/Oct/2018
Main » Ştiri şi articole » Telefoane mobile

Lenovo K900, primul terminal Atom dual-core va avea un ecran de 5,5"

Lenovo a fost prima şi una dintre puţinele companii care s-au încumetat să proiecteze un terminal mobil bazat pe platforma x86 Medfield de la Intel, însă modelul K800 nu a fost un efort singular. În cadrul CES 2013, Lenovo a prezentat modelul K900, acesta implementând noul procesor Atom din familia Clover Trail+ şi sărind şi în barca ecranelor gigant.

Anunţat acum două zile, Atom Z2580 este primul procesor dual-core pentru terminale mobile lansat de Intel, acesta dublând practic performanţele vechiului model cu un singur nucleu Z2480. Unul dintre partenerii-cheie ai companiei Intel, Lenovo a fost primul producător care a anunţat implementarea acestuia în cadrul modelului K900, acesta fiind tactat la o frecvenţă de 2 GHz. Acest nucleu de procesare este însoţit de o memorie RAM cu o capacitate de 2 GB şi o stocare internă de 16 GB.

Mergând pe drumul către diagonale şi rezoluţii din ce în ce mai mari, Lenovo a ales un panou IPS cu diagonală de 5,5” şi rezoluţie Full HD. La aceste specificaţii se adaugă o cameră foto principală cu senzor Sony Exmor de 13 MP si obiectiv cu diafragmă F/1.8, care este însoţit de o cameră frontală cu obiectiv superangular cu deschidere de 88 de grade.

Terminalul oferă o carcasă fabricată din policarbonat care are o grosime de numai 6,9 milimetri, însă greutatea este una destul de ridicată: 162 de grame.

Lenovo K900 va fi lansat în luna aprilie pe piaţa chineză, când va fi actualizat şi la Android 4.2. Compania a afirmat că acesta va fi disponibil ulterior şi în alte regiuni ale lumii, însa nu a intrat în detalii şi nici nu a dezvăluit preţul produsului.Categoria: Telefoane mobile | Sursa: www.go4it.ro | (09/Jan/2013)
Views: 223 | Tags: telefoane Android, Lenovo | Rating: 0.0/0

Articole Asemanatoare

Sony Xperia Z şi Xpe...
Sony Xperia Z şi Xpe...
Seagate lansează cel...
Seagate lansează cel...
Primul telefon acces...
Primul telefon acces...
Întrerupătorul pentr...
Întrerupătorul pentr...
Intel anunţă proceso...
Intel anunţă proceso...
Panasonic FZ-G1 - pe...
Panasonic FZ-G1 - pe...
ASUS VivoTab devine ...
ASUS VivoTab devine ...
Samsung prezintă pri...
Samsung prezintă pri...


samsung aparat foto 3d tablete Android archos Android motorola HTC nvidia Windows Phone Microsoft Sony HUAWEI simcity Electronic Arts crysis 3 EA Lenovo Windows 8 facebook jocuri tari Dead Space 3 Devil May Cry BlackBerry smartphone ROCCAT ASUS Apple telefoane Android Google

jocuri Stiri IT